headerháttér

Párkapcsolatok dinamikája – ingyenes tréningjellegű foglalkozás

2018-03-24

Térkép betöltése...

Dátum:
24/03/2018

Helyszín:
Medvehagyma Ház


Az Orfűi Turisztikai Egyesület havi szinten szervez ingyenes tréningjellegű foglalkozásokat, előadásokat az EFOP-1.2.1-15-2016-00279  azonosítószámú ’Védőháló – a család társadalmi szerepének megerősítése Orfű térségében’ c. projektjének keretében. A programsorozat célja a közösségépítés, a tudás- és ismeretbővítés, illetve a mindennapokhoz szükséges kompetenciák fejlesztése.

Márciusban a párok, házastársak kerülnek fókuszba, nekik szól a Párkapcsolatok dinamikája c. foglalkozás, amely 2018.03.24-én kerül megrendezésre a Medvehagyma Házban (Orfű, Dollár u. 2/1.). Az interaktív, multimédiás előadással színesített tréningjellegű programon Dr. Balikó Eszter családterapeuta segítségével kaphatunk választ a bennünk felmerülő kérdésekre.

Vajon milyen külső és belső „erők” hatnak ránk, amik életben, mozgásban tartják a kapcsolatot?

 Szeretnéd megőrizni, jobbá tenni közös életeteket?

Érdekel, hogy mit tehetnél azért, hogy jobban működjön a kapcsolatotok?

Szeretnéd, hogy jobban megértsétek egymást?

Jó lenne hatékonyabban kezelni a felmerülő konfliktusokat?

A foglalkozás lehetőséget teremt a személyes tapasztalatok megosztására, megbeszélésére, és a felmerülő kérdések megvitatására.

Áttekintésre kerülnek továbbá a párkapcsolatok működésének főbb jellemzői, a párkapcsolat fejlődésének főbb állomásai, és szó lesz a fejlődés során lehetséges „elakadásokról”, illetve azok megoldási módjairól. Továbbá feltárásra kerülnek a párkapcsolati konfliktusok főbb okai, és azok hatékony kezelési módjai, melyeket a résztvevők a gyakorlatban is kipróbálhatnak szituációs játékok segítségével.

A tréningjellegű foglalkozás ingyenes,

de a korlátozott létszám miatt előzetes regisztrációt igényel!

 

Regisztráció: orfu.turizmus@gmail.com

parkapcsolat